Aki 2010. január 1. után, év közben vásárolta gépjárművét, vagy év közben vált üzemben tartójává, annak a biztosítás évfordulója a meglévő szerződés kockázatviselésének kezdő napjával egyezik meg. Új gépjármű vásárlásakor a vétel előtt, vagy legkésőbb a vásárlás napján meg kell kötni a szerződést, hiszen amikor a szalonból elhozzuk az autót, már élő kötelező biztosítással kell rendelkezni.


A baleseti adó be nem fizetésének következményei: Amennyiben a baleseti adó fizetésére kötelezett jármű tulajdonosa, vagy ha van akkor üzemben tartója nem fizeti be a biztosítási adó összegét, akkor annak akár rendszámvesztés is lehet a következménye.


Egy vadonatúj sebészeti eljárással helyreállították valakinek az elroncsolódott arcát. A balesetet szenvedett személy motorbalesetet szenvedett. Walesben először végeztek ilyen műtétet, ami arcrekonstrukciós eljárással ment végbe. A betegnek roncsolódott a koponyája és az arca, tehát a szövetei is. A pláne a dogban, hogy minden egyes szakaszban 3 dimenziós nyomtatást alkalmaztak a betegen. Archelyreállításhoz már volt példa arra, hogy háromdimenziós nyomtatott implantátumokat alkalmaztak volna, de ennél a műtétnél az orvos csoport méretre előállított sablonokat és összekötőlemezeket, protéziseket és implantátumokat használt fel. Ezeket a sérüléseket hónapokkal ezelőtt szenvedte el a páciens és szinte teljesen helyreállították.


Bár sok kezdő vezető rémálma a parkolás, mégis azért mindennek van határa. Elgondolkodtató az, hogy vajon ezek az egyének, vagy más néven finomabban kifejezve droidok, vagyon hogyan kaphatták meg a jogosítványukat?