Maga a szó már az ókorban is jelen volt, bár ekkor még csak az emberek, illetve a kisebb intézmények gondozását illetve ellátását jelentette. Később ez úgy módosult, illetve fejlődött, bővült a logisztika fogalmának meghatározása, mint, a katonaság és a hadsereg ellátása, illetve annak megfelelő mennyiségű élelmiszerrel való ellátása, valamint a teljes és tökéletes felszereltségének biztosítása. Ez a „szolgáltatás” a világháborúkig lényegében nem sokat módosult, majd a tömegkultúra illetve a fogyasztói társadalom megjelenésével, valamint a háborús állapotok, és készenlétek elmaradásával, ez a fogalom átkerült a gazdaság, az ipar, illetve a szolgáltatások jellemzőjeként.


Mai cikkünkben a padlóösszefolyóról lesz szó, amely fontos részét képezi a dugulás elleni háborúnak. Elsősorban olyankor kerül középpontba, ha valamilyen okból víz kerül a fürdőszoba padlójára, például kiömlik a víz a mosógépből vagy a fürdőkádból, vagy legrosszabb esetben csőtörés miatt árasztja el a víz a helyiséget. Ezekben az esetekben kulcsfontosságú szerepe van a víz összegyűjtésében, de természetesen duguláselhárítási szempontból is kiemelkedő funckiója van.


Pert fontolgat egy olasz pizzaszövetség a McDonalds ellen, mert a gyorsétteremlánc egy reklámban arra utal, az olasz gyerekek szívesebben választanák a Happy Meal-menüt a pizzánál. Massimo Di Porzio, a Valódi Nápolyi Pizzaszövetség alelnöke elmondta: - "A jogászcsapatunk vizsgálja a lehetőségeket, hogyan vethetünk véget ennek a mediterrán étrend ellen elkövetett szégyenteljes támadásnak"


Tavaly a személyi jövedelemadóból 6 százalékkal több bevétel folyt be, az áfából és a tb-járulékokból 8, a társasági adóból pedig 22 százalékkal több. A forgalmi adóból az előző évi 2800 milliárd forinttal szemben 2014-ben 3000 milliárd forint érkezett az államkasszába.


A DMC rendelőintézetnek a megnyitóját 2015 elejére, a kórháznak a megnyitását 2016-os évnek a közepére datálják. Az egészségügyi épülettel együtt akarnak egy szállodát nyitni amit a családtagok és a betegek a kezelések előtt és után vehetnének birtokba. A kereskedelmi központba üzletek éttermek és más egyéb szolgáltatást nyújtó létesítmények is lesznek. Ezzel a projekttel új beruházást szeretnének megvalósítani és itt a Duna Medical Center, valamint az International Medical Centers B V holland székhelyű vállalatról beszélhetünk. Az minden esetre biztosan tudható, hogy megépül egy Duna-parti magánkórház negyven millió Euróból.


A minőségi szolgáltatások
nyújtása még korántsem elegendő ahhoz, hogy a piacon valóban úgy legyen jelen cége, hogy a potenciális érdeklődők Önre is találnak. Az online marketing világában számos lehetőség áll rendelkezésre, de az internetes jelenlét kérdése mellett semmiképpen nem mehet el! Napjainkban szinte kivétel nélkül mindenki a világhálón keres duguláselhárító szakembert, mérnöki irodát, gyógyászati segédeszközöket, adószakértőt, vagy éppen szállítással foglalkozó céget. Mindegy, mely területen képzeli el jövőjét, de a minél szélesebb körök megtalálása nélkülözhetetlen a sikerhez!